Επίσκεψη στην εταιρία παραγωγής ορειχάλκινων εξαρτημάτων Brass Form

Την εταιρία παραγωγής ορειχάλκινων εξαρτημάτων Brass Form στη Μάνδρα Αττικής επισκέφτηκαν την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2022 οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καματερού, της Α΄ τάξης, Β΄ Μηχανολόγων και Γ΄ τάξης της ειδικότητας Μηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών.
Αρχηγός της διδακτικής επίσκεψης ήταν ο Εκπαιδευτικός Δαρζέντας Παναγιώτης, Μηχανολόγος κλάδου Π.Ε.82 και συνοδός Εκπαιδευτικός η Ρίζου Μαρία – Μυρσίνη, Μηχανολόγος κλάδου Π.Ε.82.
Όταν φτάσαμε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, μας υποδέχτηκε ο Διευθυντής πωλήσεων, κύριος Βολατσάκας Γεώργιος, μαζί με τον Διευθυντή παραγωγής του εργοστασίου. Χωριστήκαμε σε τρείς (03) ομάδες κάθε μία από τις οποίες είχε ως αρχηγό κάποιον υπεύθυνο του εργοστασίου και συνοδούς στις δύο από τις τρείς ομάδες τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς. Η παρουσίαση του τρόπου παραγωγήςσυναρμολόγηςσυσκευασίας και αποθήκευσης  των ορειχάλκινων εξαρτημάτων και μηχανισμών για τις εγκαταστάσεις θέρμανσης και ύδρευσης ήταν εξαιρετική. Οι διευθυντές μας ανέλυσαν διεξοδικά τα στάδια παραγωγής και ελέγχου ποιότητας των διαφόρων ορειχάλκινων μηχανισμών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό της εταιρίας Brass Form  και ιδιαίτερα τον διευθυντή πωλήσεων Κο Βολατσάκα Γεώργιο καθώς και τον Διευθυντή Παραγωγής του εργοστασίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ!