Επισκεφτείτε μας

Συμμετοχή του σχολείου μας στον διαγωνισμός του Ελληνικόυ Ινστιτούτου Ανάπτυξης Χαλκού

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (Ε.Ι.Α.Χ.), σε επέκταση του εκπαιδευτικού του προγράμματος, προκήρυξε και φέτος, διαγωνισμό στο χώρο του για μαθητές Επαγγελματικών Λυκείων.
Το σχολείο μας, συμμετείχε στο διαγωνισμό αυτό με τρεις μαθητές της Γ΄ τάξης, της ειδικότητας “Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών” υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού Μηχανολόγου κλάδου ΠΕ82 Δαρζέντα Παναγιώτη. Οι μαθητές που πήραν μέρος στο διαγωνισμό είναι οι: Αθανασόπουλος Χαράλαμπος, Γάτσος Αριστείδης και Κουτσαλιάρης Ηλίας
Οι μαθητές, κατόπιν οδηγιών, κλήθηκαν να εφαρμόσουν σε ειδικά ταμπλό βάση σχεδίου, εφαρμογές με χαλκοσωλήνες, με υλικά και εργαλεία του Ε.Ι.Α.Χ.. Οι εφαρμογές ήταν δύο τύπων με χρονική διάρκεια η κάθε μία 40′ ενώ κατά την διάρκεια του διαγωνισμού τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία των συμμετεχόντων αλλά και η άρτια διεξαγωγή του διαγωνισμού. Συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και στον συνάδελφο για την προσπάθειά τους και την άρτια εκπροσώπηση του σχολείου μας!